29 november 2021

Bitvavo.com

Litecoin is een online netwerk dat mensen kunnen gebruiken om betalingen van de ene persoon naar de andere te sturen. Litecoin is peer-to-peer en gedecentraliseerd, wat betekent dat het niet gecontroleerd wordt door iemand een entiteit of een overheid.

Het Litecoin betalingssysteem behandelt geen fysieke valuta, zoals de Dollar of de Euro. In plaats daarvan gebruikt het zijn eigen rekeneenheid, ook wel Litecoin (symbool: Ł of LTC). Daarom zie je vaak Litecoin gecategoriseerd als een virtuele of digitale valuta. Litecoins kunnen worden gekocht en verkocht voor traditioneel geld op een variëteit aan online beurzen.

Betrouwbare aanbieder in crypto

Cryptocurrency kopen online doe je natuurlijk altijd bij Bitvavo.com. Bitvavo biedt een enorm gebruiksgemak. Normaal gesproken is er een aparte wallet vereist voor iedere cryptovaluta.

Bitvavo beheert deze voor je en slaat deze op in offline portemonnees. Deze zijn afgesloten van het internet en daardoor niet te hacken. Alleen de belangrijkste personen binnen het bedrijf hebben toegang tot  deze offline opslaglocatie.