18 januari 2022

De Nederlandse arbeidsmarkt

Een economie gaat doorgaans met een golvende beweging omhoog. Zeven jaren omhoog en vaak zeven mindere jaren. De laatste neerwaartse beweging in Nederland was wel gelijk een pittige, de economische crisis. Dat is wel een tijdje terug hoor ik u denken. Inderdaad, de Nederlandse economie bevindt zich in een piek waar je u tegen zegt. Dat de Nederlandse economie het goed doet merk je bijvoorbeeld aan het feit dat veel mensen voor zichzelf beginnen. Al deze nieuwe bedrijven zoeken goede werknemers. De arbeidsmarkt heeft dus een grotere vraag dan aanbod. Medewerkers die het momenteel niet naar hun zin hebben bij hun werkgever maken hier dankbaar gebruik van en gaan op zoek naar een werkgever waar ze het beter naar hun zin hebben.

Wees innovatief

Iedereen is op zoek naar medewerkers. Aan jou om hier op een slimme, unieke manier mee om te gaan! Ben je op zoek naar een innovatieve manier om nieuwe medewerkers te werven? Denk eens aan een Facebook Messenger Bot. De standaard bot is in Nederland al vrij bekend. De Facebook messenger bot maakt het mogelijk specifiek te targetten op een bepaalde doelgroep. Via de speciaal op jouw doelgroep afgestemde facebook advertentie komt de doelgroep in gesprek met de door jou opgezette bot.

Een Facebook Messenger Bot Campagne opzetten

Maar hoe werkt dat dan, zo’n facebook messenger campagne opzetten? Wanneer je technisch onderlegd bent kom je door zoeken op Google een heel eind. Ben je minder technisch onderlegd of heb je geen zin of tijd om het zelf uit te zoeken kun je altijd op zoek gaan naar een Facebook messenger bot specialist. Steeds meer online marketing bedrijven hebben een messenger bot specialist in huis en helpen jou graag met jouw campagne. Denk bijvoorbeeld aan de autoriteit op dit gebied, Lars Maat van Maatwerk Online uit Rotterdam!