28 oktober 2021

Een ideale tuin box tegen weer en wind

1 min read

Ik zocht naar een ideale tuin box, geschikt voor allerlei weersomstandigheden. In Nederland weet je nooit wat het weer met je kan doen. Na een hele lange, hete, zomer, is het nu weer tijd voor de herfst. Persoonlijk houd ik het meest van de herfst, het is nog net lekker genoeg om buiten te zitten en de geur buiten is fantastisch. Ik heb dan altijd de neiging om naar Parijs te gaan. Daarom probeer ik mijn tuin altijd zo in te richten, dat het voelt alsof ik mij door de Parijse tuinen waan, wanneer ik in mijn tuin zit. De tuin box die ik onlangs heb gekocht, is een goede toevoeging aan dit geheel. Het is nu overzichtelijk, tevens heb ik genoeg opbergruimte, voor de kussens en de kleinere spullen.

Winter, winter, winter

En na de herfst zet natuurlijk de winter in. Ik vind zelfs de winter een fijn seizoen, maar de tuin heeft dan wel een heftige tijd. Ik zorg altijd dat de tuin winterklaar is. Ik kan bijvoorbeeld de kussens nu opbergen, maar ik kan ook in de schuur de nodige spullen kwijt. Ik ben altijd veel met mijn tuin bezig, het is soms een belichaming van wie ik ben, denk ik af en toe. De box gaat met alle seizoenen mee, en daarom zeker een aanrader!