Elektrisch roken met een e sigaret

Heb je besloten om de knoop door te hakken en om te stoppen met het roken van normale tabak sigaretten? Dan is elektrisch roken de oplossing voor jou. Met het roken van een e sigaret kun je namelijk door de veel smaakjes gemakkelijke stoppen met het roken van normale tabak sigaretten. 

Het navullen van de elektrische sigaret 

Als je elektrisch rookt zul je ook e liquids nodig hebben voor het navullen van de elektrische sigaret. Deze e liquids komen in zeer veel verschillende smaakjes waardoor je zelf de smaak van deze navulbare vloeistof kunt bepalen. De kern bestanddelen van de e liquids zijn VG )Vegetal Glycerin) en de PG ( propylene glycol). De VG is bepalend voor de damp hoeveelheid van de e liquid en het bestanddeel PG is bepalend voor de ‘’kick’’ in de keel. De verhouding tussen deze twee is erg bepalend voor de damp ervaring van het roken van e sigaret. Alle e liquids die er bij Dampstarter aan worden geboden voldoen aan de TPD2 wetgeving. Het is tevens ook mogelijk om een e liquid te krijgen waar het verslavende stof nicotine aan toegevoegd is. In de webshop van Damphuis worden e liquids aangeboden met het nicotinegehalte  0, 3, 6, 12, of zelfs 18mg nicotine sterkte. Met een elektrische sigaret kun je daarom erg gemakkelijk stoppen met het roken van normale tabak sigaretten. 

damphuis

Een zeer ruim assortiment 

In het assortiment van Damphuis zul je een zeer ruim aanbod aan verschillende e liquids van verschillende smaken kunnen vinden. Door het roken van een e sigaret kun je gemakkelijke stoppen met roken.