29 november 2021

G4S Zoetermeer

Als je op zoekt bent naar een Bhv-cursus in Zoetermeer, dan is de G4S Zoetermeer locatie de perfecte plek ervoor. Op deze G4S Zoetermeer locatie hebben ze namelijk BHV cursussen om een certificaat mee te halen. BHV is de afkorting voor bedrijfshulpverlening en is altijd fijn om iemand te hebben met een BHV certificaat in je bedrijf. Iemand die een BHV cursus heeft gevolgd weet hoe je in moet grijpen tijdens noodsituaties. Ze weten hoe ze moeten handelen en communiceren tijdens zulke noodsituaties. Denk hierbij aan branden of hartstilstanden. Er zijn op de G4S Zoetermeer locatie veel cursussen te volgen.

Cursus voor een basis BHV of herhaling BHV

Bij onze G4S Zoetermeer locatie kun je cursussen volgen voor BHV. Hier kun je dan een basiscursus volgen, maar ook een herhalingscursus volgen. Zo blijf je op de hoogte van de veranderingen en blijf je frisse kennis houden van BHV. Bij de basis en herhalingscursus leer je hoe je moet handelen en communiceren tijdens noodsituaties. Je leert bijvoorbeeld hoe je op een goede manier moet ontruimen en alarmeren. Je leert ook handelen in levensbedreigende situaties en dit is heel belangrijk om te kennen. Tijdens een herhalingscursus herhaal je de stof en leer je soms ook over een nieuwe eis of apparatuur.

Een cursus voor ploegleider of hoofd BHV

Je kunt op de G4S Zoetermeer locatie ook cursussen volgen om een ploegleider of hoofd BHV te worden. Dit is vooral handig als er meerdere bhv’ers in je bedrijf werken. Hier heb je dan een ploegleider voor nodig die alles in goede banen leidt. Er zijn twee hoofd BHV trainingen op de G4S Zoetermeer locatie: namelijk hoofd strategisch en hoofd operationeel. Een strategisch hoofd richt zich op oefenplannen en het hoofd operationeel op wetgeving, evaluatie en nazorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *