18 januari 2022

Langzaam opstaan met een lichtwekker

lichtwekker

Ik heb altijd al de slechte gewoonte gehad om erg lang te snoozen met mijn klassieke wekker. Dat is niet meer het geval sinds mijn zoon me een lichtwekker cadeau heeft gedaan. Ik had nog nooit gehoord van dit soort wekker en groot was mijn verbazing dat het gewoon werkt. Je stelt de wekker in en op de opgegeven tijd gaat de wekker een helder geel licht verspreiden dat de zon moet nabootsen. Ik word sneller wakker dan ben veel vrolijker dan voorheen, wat mijn vrouw dan weer fantastisch vindt.

lichtwekker

Hulpvaardig

Ik had nog enkele vragen over het gebruik van mijn Philips Wake-up Light HF3504/01 en heb een mailtje gestuurd naar de klantendienst van shopvoorgezondheid. Ik had erg snel een duidelijk antwoord met daarin de stappen die ik moest doorlopen om het toestel te resetten. Ik ben niet zo handig met technologische snufjes, maar dit product is wel erg gebruiksvriendelijk! De klantendienst wist me ook te melden dat deze wekker ook kan helpen voor de klassieke winterdepressies, waar ik toch vaak last van heb. Ben je het beu om steeds te snoozen en toch nog moe wakker te worden? Dan is een lichtwekker echt iets voor jou!