18 januari 2022

Mijn jeugd herbeleven en een recreatiewoning aan zee kopen

Ik ben opgegroeid aan de kust en heb hier ook een lange tijd met veel plezier gewoond, maar vanwege werk ben ik een aantal jaar terug ergens anders naartoe verhuisd. Sindsdien mis ik de zee echt. Dus toen ik dankzij een erfenis weer een flink zakcentje op mijn bankrekening had staan, besloot ik dat een recreatiewoning aan zee kopen misschien wel een goed idee zou zijn. Spaarrente krijg ik namelijk toch bijna niet meer, dus kon ik mijn geld maar beter in stenen stoppen!

Heerlijk huisje om mijn vrije tijd in door te brengen

Ik ben heel blij met mijn huisje aan zee, want ik heb hele goede herinneringen aan de omgeving. Ik ging vroeger bijvoorbeeld heel vaak met mijn ouders naar het strand en kan daar nu nog steeds van genieten. In de weekenden ga ik nu dus regelmatig naar mijn nieuwe huisje om lekker eindeloze strandwandelingen met mijn hond te maken. Ook ga ik er soms naartoe met vrienden om een gezellig weekendje te hebben. Verder zit ik eraan te denken om de recreatiewoning af en toe te verhuren aan vakantiegangers, zodat ik er ook wat extra’s aan kan verdienen. Een recreatiewoning aan zee kopen was dus echt het allerbeste idee geweest!