29 november 2021

Praktische muur spiegel

Bekijk de praktische muur spiegel bij de Spiegelshop. Op de site zie je de muur spiegel Clear die geen lijst heeft maar een facetrand, en dat maakt de Clear tot de ideale muur spiegel op plekken waar weinig ruimte is. Als voorbeeld de kamer van een tienerdochter, over het algemeen is zo’n kamertje vrij vol, maar zij wil wel graag een eigen muur spiegel omdat zij wil experimenteren met make-up en kledingstijlen. De spiegel Clear is daar ideaal. Maar de Spiegelshop heeft veel meer spiegels in het assortiment dan de Clear. De Spiegelshop heeft ook muur spiegels met unieke omlijstingen.

De Spiegelshop heeft alle stijlen

Als je op de site de muur spiegels bekijkt, dan krijg je al een idee met de keuzes. Zo is de sierlijke Clermont goud niet te vergelijken met de strakke Corby, en de Gent zilver niet met de Finn zwart. De Spiegelshop heeft dus een muur spiegel naar ieders stijl en smaak. Hierin kun je eenvoudig filteren op de site, want bovenaan staat stijlen. Je weet wat voor interieur je nu hebt, en daar kun je kiezen voor bijvoorbeeld stoere of retro spiegels. Ook kun je specifiek op zoek, als voorbeeld een spiegel met een brocante lijst, en als je een industriële inrichting hebt muur spiegels met een stalen lijst.

Naast mooi is een spiegel hebben bijzonder handig

Mocht je op de site niet precies vinden wat of je zoekt, dan kun je contact leggen met de Spiegelshop Hengelo want daar is een lijstenmakerij. Maar naast mooi is een spiegel hebben bijzonder handig. De spiegel in de badkamer is onmisbaar, een passpiegel in de buurt van de kledingkast zeer praktisch, en een andere handige plek is de gang. De spiegel in de gang gebruik je ongemerkt vaker dan je denkt, het hangt daar voor de vluchtige blik of je haar en make-up nog goed zit. Bekijk de muur spiegel bij de Spiegelshop Hengelo en maak je keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *