18 januari 2022

Uitvaartverzorging in Zwijndrecht

Toen een dierbare van mij overleed, voelde ik me natuurlijk enorm ellendig en ik zat vol verdriet. Wat ik op dat moment erg naar vond, was dat er meteen allerlei dingen geregeld moesten worden. Hoe kan je op zo’n emotioneel moment nou de hele uitvaart gaan regelen, is wat er door mij heen ging. Gelukkig ben ik terecht gekomen bij een goede uitvaartverzorging in Zwijndrecht. Ik heb dit ervaren als enorm prettig, je hebt iemand die je helpt met keuzes maken en je het vertrouwen geeft dat de uitvaart een bijzondere dag gaat worden, zoals het hoort te zijn.

Eigen keuzes maar goed advies

Wat ik enorm prettig vond was dat uiteindelijk alle keuzes bij ons, de dierbaren van de overledenen, lagen. Maar we kregen wel over alles goed advies wat ons erg hielp om het gevoel te krijgen dat we de goede keuzes maakten. Daarbij konden we ook met al onze vragen hier terecht, wat enorm prettig was. Je wil natuurlijk niets liever dan alle mensen die in contact stonden met de overledene de kans geven om een mooi afscheid te hebben, iets wat met hulp van deze uitvaartverzorging in Zwijndrecht zéker lukt!