29 november 2021

Zeer goede administrateur Nijmegen van Finrex

Mijn zus is sinds een aantal maanden de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. We gingen samen op het internet op zoek naar administrateur Nijmegen om een administratiekantoor te vinden die haar administratie over kon nemen.

Websites bezocht en met elkaar vergeleken

Toen we op het internet op zoek gingen naar administrateur Nijmegen kregen we veel zoekresultaten van administratiekantoren. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Finrex.

Website van Finrex

Toen we terecht kwamen op de website van Finrex kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ze vinden onder andere de persoonlijke aandacht, het aanbieden van een vast bedrag zodat je niet voor onverwachte kosten staat, het altijd actueel inzien van de financiële situatie en ontzorgen van de administratie erg belangrijk. Dit sprak mijn zus erg aan waardoor ze besloot om contact met het bedrijf op te nemen. Ze werd erg vriendelijk te woord gestaan en ze kon snel op gesprek. Het bedrijf ontfermt zich nu volledig over de administratie van het bedrijf van mijn zus en ze is hier erg tevreden mee.