29 november 2021

Zeer mooie Chagall kunstwerken bij Musee Lalique

LOGO Museum Lalique

Ik ben zelf een erg grote liefhebber van de kunstwerken van Chagall. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een museum dat kunstwerken tentoon stelt van deze kunstenaar. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan een een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Musee Lalique. 

Een zeer goede en overzichtelijke website 

De website van Musee Lalique is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het museum aan te bieden heeft en belangrijk vindt. het museum stelt zo onder andere erg mooi kunstwerken van de kunstenaar Chagall tentoon. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan dit museum te brengen. 

museum arrangement

Een erg leuke dag gehad

In het museum werd ik erg vriendelijk ontvangen.De prijzen die het museum hanteert vond ik ook zeer voordelige. Ik heb vervolgens een erg leuke en vooral leerzame rondleiding gehad. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Musee Lalique. Daarom raad ik het museum aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje uit.